ayyuce
Adana
DOLAR32.3786
EURO35.0219
ALTIN2325.9
Av. Alev SEZEN

Av. Alev SEZEN

Mail: [email protected]

Terör Meselesinde Üç Maymunu Oynamak

Gün ayrışmak değil birleşmek günüdür! Yılgınlık değil cesurca mücadele etmek, ağlamak değil dik durmak günüdür!

Güzel ülkemde yaşananlar her geçen gün içimizi acıtıyor, yüreğimiz kanıyor. İnşallah sonunda bizler muzaffer, kötüler de mağlup olacaktır.

Bizi esas üzen, yerli yabancı bu mihrakların yaptıklarından çok, bizden gözükenlerin bizi aldatmasıdır. Hadis-i şerif uyarınca şunu biliyoruz ki “bizi aldatan bizden değildir!”

Ülkemizde bir Kürt meselesi yoktur, terör meselesi vardır! Bu konuda insanımız özellikle yanlış bilgilendirilerek ayrıştırılmaya çalışılmaktadır. Türk- Kürt ayrıştırmasının sonraki adımları da şimdiden atılmaktadır. Sünni- Alevi ayrıştırması da yeni bir boyut kazanarak Aleviler, Türk Alevi- Kürt Alevi diye ayrıştırılmaya başlanmıştır. Terör ve kargaşa amaçlı bu ayrıştırmalar ülkemizi bölüp parçalamak için iyi birer unsur olmaktadır.

Ülkemizdeki terör meselesi tamamen dış kaynaklıdır. Hükümetin sürekli PKK ve CHP suçlamasının dışında adını da vererek hiçbir dış mihrakı suçlamadığını üzülerek görmekteyiz. Başbakanın ana gündem maddesi hala CHP’dir. Seçimler için son derece faydalı olan bu horoz dövüşü hem AKP hem de CHP’nin işine gelmektedir. Ülkenin elden gitmesi koltuk heveslisi kifayetsiz muhterislerin umurunda bile değil! Varsa yoksa koltuk!
Ülke elden gidiyor denilmesini istemiyorlar. Peki, ne demeliyiz? Dört bir yandan ateş altındayız, komşular ile sıfır sorun derken sorun yaşamadığımız komşu kalmadı. Dış mihraklar terörle ülkemize her türlü taarruzu yapıyor, ajanlar cirit atıyor, istedikleri yere üs kurabiliyor, kan ile sulanan toprağımız dönüm dönüm yabancılara satılıyor. Mehmetçiğimiz her gün şehit oluyor. Halen “büyütecek bir şey yok, her şey yolunda, durmak yok yola devam” deniliyor.

Devekuşu misali başımızı kuma gömüp hiçbir şey yokmuş gibi davranmamız istenen şu günlerde buna Malatya Darende’de Hasan Gazi türbesinin olduğu alana yapılmış şehitlikte yer alan Darende şehitlerinin sayıları ile cevap vermek istiyorum:

Terörle Mücadelede Şehit Olan: 12 kişi ve yeni şehitler için boş plakalar duvarda çakılı vaziyette hazır bekliyor
Osmanlı Rus Savaşında Şehit Olan: 5 kişi
Trablusgarp’ta Şehit Olan: 2 kişi
1. Dünya Savaşında Çanakkale’de Şehit Olan: 15 kişi ve ismi bilinmeyenler
1. Dünya Savaşında Galiçya’da Şehit Olan: 7 kişi ve ismi bilinmeyenler
1. Dünya Savaşında Şark (Kafkas) Cephesinde Şehit Olan: 36 kişi ve ismi bilinmeyenler
İstiklal Savaşında Garp Cephesinde Şehit Olan: 10 kişi ve ismi bilinmeyenler
İstiklal Savaşında Büyük Taarruz Cephesinde Şehit Olan: 2 kişi
İstiklal Savaşında Diğer Cephelerde Şehit Olan: 4 kişi
Kore Savaşında Şehit Olan: 1 kişi ve ismi bilinmeyenler

Hala her şey yolunda demek bu milleti aldatmak değil midir?
PKK ile ilgili başka bir pencere de açmak gerekiyor. PKK’nın para kaynağı olarak uyuşturucu ticareti yaptığından başka bir şey söylenmiyor. Hâlbuki PKK’nın esas para kaynağının Türkiye olduğu söyleniyor. Nasıl mı? PKK etkili olduğu bölgelerde yapılan her işten %20 komisyon alıyormuş. Her türlü inşaatta -TOKİ inşaatları da dâhil- müteahhitler bu komisyonu vermeden mesela karakol inşaatı dahi yapamıyorlarmış. Keza çıkan madenlerden ve bütün kamu harcamalarından da bu oranda komisyonlarını alıyorlarmış. PKK’yı kim finanse ediyor?
Ayrıca üniversite giriş ve devlet memurluğu gibi sınavlarda da çok etkililermiş. Elemanlarının çete halinde kopya çekmelerini sağlıyor, bu kişiler sınavları kazanıp görevlendirildiklerinde de teröre üst seviyeden destekte bulunuyorlarmış. Kürdistan’ın kadrolarını kim hazırlıyor?  





Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar