türk haberler
NET TAMİR
Adana
DOLAR32.4765
EURO34.8773
ALTIN2472.8
Av. Alev SEZEN

Av. Alev SEZEN

Mail: [email protected]

Yandaş Adamlar Göreve! Milletin Gazı Alınacak...

Akil adamlar veya feminist dostlarının hatırına akil insanlar…

On senedir milletin gazını aldıklarını söylüyorlardı. Ancak son günlerde yaşanan olaylar karşısında millet tekrar gaza gelmeye başladı. Bunun farkına varmış olacaklar ki şimdi de yandaşlardan kurulan ekip ile son gazları almanın telaşına düşüldü.

Yandaş adamlar listesi bizi hiç şaşırtmadı. Görevleri sadece hükümeti allayıp pullamak olduğu için tabiatıyla yandaşlardan kurulu bir liste. Aksi olamaz zira orası muhalefet değil, AKP’ye hizmet yeri. Bağlı ve –büyük ihtimal- maaşlılar öyle ki bölgelerini, başkanlarını ve yönetimlerini seçme işi bile kendilerine bırakılmamış, nasıl bir akillik ise? İsimler tıpkı TV’de reytingi yüksek yarışmalardaki gibi profesyonelce seçilmiş. Hatta doğrudan bu yarışmalardan çıkıp gelen Hülya Avşar bile var.

Ne hazindir ki AKP parmak kaldırıp indirme makinesi haline getirilen milletvekillerinin içerisinde akil insan bulamamış! Formalite icabı, sadece sayı doldurmak için seçildikleri intibaı veren vekillerin kanun teklifi sunma gibi en temel hakları dahi fiilen ellerinden alındı. Teklifler önce kurulan bir komisyona verilecek, uygun görülenler Meclis’e gönderilebilecek. Bu kadar onur kırıcı davranışın üzerine bir de bu akiller eklendi. Şüphesiz bu oluşum milletvekillerinin de üstünde çünkü reytingi onlardan daha yüksek!

Bir daha ki genel seçimlerde AKP milletvekili olarak sadece tanınmış isimleri hatta artistleri, mankenleri, cambazları, oryantalleri seçsin! Siyasi cambaz ve oryantaller değil onlardan zaten mebzulen var. Başkanlık sisteminde nasıl olsa artık parmak kaldırma makinelerine bu kadar ihtiyaç olmayacağından böyle bir Meclis daha neşeli, seyirlik bir hal alır.

Papa’nın bile istifa ettiği bir dönemde ciddiyeti haiz, tarihi göreve müdrik milletvekillerini ve bakanları istifaya davet ediyorum!

***

PAŞALARIN HEPSİ MİLLİ GÖRÜŞÇÜ OLACAK!

Cennetmekân Erbakan Hocam “bu paşaların hepsi bir gün Milli Görüşçü olacak ama apoletleri söküldükten sonra!” dediğinde vakit 1960’lardı. Generallerin gölgesine bile basılamayan bir dönemde bu sözü söylemiş ve bugünleri görür gibi durumu ortaya koymuş olmasını onun gönül gözünün de açık olması ile açıklayabiliriz.

Silivri’dekiler şu anda ne düşünüyorlar? Darbeleri yaparken destek aldıkları zalimlerin onların üstünü çizmiş olması çok mu zorlarına gidiyor? Bir hadis-i şerifi tekrar hatırlatalım “kim bir zalime zulmünde yardım ederse, Allah o zalimi ona musallat eder”.

Şu anda farkında olmasalar da Milli Görüşçü olmaya başladılar.

Teşbihte hata olmazmış, bu durum adli tıp için söylenen bir sözü hatırlatıyor “adli tıp her şeyi bilir ama bir gün sonra”. O “bir gün sonra” öldükten sonradır, otopside her şey ortaya çıkar. Dilerim apoletler sökülmeden muvazzaf askerler Milli Görüşçü olur ve büyük-küçük bütün oyunların bozulmasındaki rollerini eksiksiz yerine getirirler.




Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar