NET TAMİR
NET TAMİR
Adana
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

CHP’li Çelebi’den iftira içerikli afişe tepki!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
CHP’li Çelebi’den iftira içerikli afişe tepki!
Abone ol
CHP’li Çelebi’den iftira içerikli afişe tepki!

CHP İl Başkanı Çelebi, iddiaya göre, şehrin farklı noktalarına asılan poster ve afişlerle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında çirkin ithamlarda bulunduğunu öne sürdü.

CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Demokratik yollarla seçim kazanamayacağını gören iktidar partisi ve mensupları her gün farklı provokasyonlarla, partimize ve genel başkanımıza saldırmaktadır. Türkiye'nin yarınları için söyleyecek sözü kalmayan, vatandaşın derdine derman olamayan, sayılı günleri kalan tükenmiş, saldırgan bir iktidarla karşı karşıyayız. Siyasi nezaketten, ahlaktan ve vicdandan nasibini almamış müfteriler; yalan, iftira ve karalama kampanyası ile bu seçim sürecini kendilerine yakışır biçimde sürdürmeye devam etsinler. Biz ise vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek, ülkemizi aydınlık bir Mayıs sabahına kavuşturmak için çalışmaya devam ediyoruz. 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala, seçimleri kaybedeceğini anlayan siyasal iktidar, toplumu geren, kutuplaştıran provokasyonlara umut bağlayacak kadar acze düşmüştür. Kendisine oy vermeyen, farklı düşünen herkesi ‘’Terörist, Fetöcü’’ diye karalayan bu zihniyete en büyük cevabı milletimiz sandıkta verecektir. Halkımız kavgadan, şiddetten ve nefret dilinden usanmış; huzura, barışa ve adalete susamıştır. Baskının, zulmün son bulmasına, özgürlüklerin egemen olmasına az kaldı."

"Tüm kamuoyunun bilmesini isteriz ki;

Cumhuriyet Halk Partili kadrolar bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sevgi, barış ve kardeşlik dilini kullanmaya devam edecektir.  Öte yandan aynı kadrolar her türlü provokasyona ve saldırıya karşı tüm örgütü ile mücadele edecek ve bu faşizan baskıya asla boyun eğmeyecektir. Halkımızın ferasetine güveniyoruz. Sağduyu kazanacak, sevgi kazanacak, Türkiye kazanacak. Milletimizin desteği ile bu karanlık dönemi kapatıp Türkiye’ye baharı getireceğiz" dedi.


Sağlık çalışanlarına 'Vefa Gecesi'Önceki Haber

Sağlık çalışanlarına 'Vefa Gecesi'

MHP Adana'da tek yumruk! Muhteşem Buluşma!Sonraki Haber

MHP Adana'da tek yumruk! Muhteşem Buluşm...

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar