türk haberler
türk haberler
Adana
DOLAR32.5851
EURO34.751
ALTIN2491.3

6 yıldır kayıp oğlu için gözyaşı döküyor 

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
6 yıldır kayıp oğlu için gözyaşı döküyor 
Abone ol
6 yıldır kayıp oğlu için gözyaşı döküyor 

Adana’da 6 yıl önce evden çıkıp Bodrum’a giden ve bir daha haber alınamayan gencin annesi gözyaşları içinde, “Ölmüş mü yaşıyor mu bunu bileyim yeter” dedi.

Merkez Seyhan ilçesine bağlı Yalmanlı Mahallesi'nde yaşayan Emrah Yarar, 6 yıl öne evinden iki bavulunu alarak Bodrum’a gitmek üzere yola çıktı. Ancak Yarar’ın ailesi Emrah Yarar’dan Bodrum'a gittikten sonra bir daha haber alamadı. Aradan geçen 6 yıla rağmen ailesi, Yarar’ın hiçbir izine rastlamadı.  

Anne Zeynep Yarar (58), 6 yıl önce 1 Mayıs günü Bodrum’a giden oğlunun en son 5 Mayıs’ta bir ATM’den para çektiğini öğrendiklerini, daha sonra da hiçbir yaşam izine rastlanmadığını söyledi.

Yayar, “Çamaşırlarını aldı gitti. Oğlum gitme dedim burada iş var gitme dedim. ‘Yok gideceğim’ dedi gitti. İki bavul doldurdu telefon geldi koşarak gitti. Ben de arkasından koştum. Birine telefonda 4’te geliyorum dedi. O gidiş bir daha dönmedi. Bodrum’a gitti 6 yıl oldu” dedi.

Anne Zeynep Yarar, “Ölmüş mü kalmış mı bilmiyoruz. Her gün böyle ağlıyoruz. Ölmüş mü yaşıyor mu bileyim yeter. Eve gel herkes seni özledi. Baban, kardeşlerin seni özledi. Eve dön, yaşıyor mu ölmüş mü bilelim” diyerek gözyaşlarına boğuldu. 


Emniyetten operasyon: Ünlü tefeciler gözaltındaÖnceki Haber

Emniyetten operasyon: Ünlü tefeciler göz...

Beton direğe çarpan tırın kupası dorseden ayrılarak yol ortasına düşmüştü...Sonraki Haber

Beton direğe çarpan tırın kupası dorsede...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar