ayyuce
Adana
DOLAR32.3726
EURO34.9703
ALTIN2325.6

İBRAHİM MURAT GÜNDÜZ'DEN. 'ALİ GÖKTÜRK BENLİ'YE: BEKLE! HERŞEYİN BİR ZAMANI VAR!"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
İBRAHİM MURAT GÜNDÜZ'DEN. 'ALİ GÖKTÜRK BENLİ'YE: BEKLE! HERŞEYİN BİR ZAMANI VAR!"
Abone ol
İbrahim Murat Gündüz'den Ali Göktürk Benli'ye“Bekle. Herşeyin bir zamanı var"

İbrahim Murat Gündüz kardeşim dediği milli sporcu  Ali Göktürk Benli için “Bekle. Herşeyin bir zamanı var. Zamanından önce istersen, zamanından önce kaybedersin.’ ifadesini kullanmıştı

Sporseverlerin yakından tanıdığı Adanalı girişimci sporsever işadamı İbrahim Murat Gündüz’ün kardeşim diye hitap ettiği Milli Sporcu  Ali Göktürk Benli’ye Aralık ayında  İstanbul’da katıldığı profesyonel kickboks maçında haksızlık yapılması spor camiasında büyük yankı uyandırmıştı. Gündüz’ün, kendilerine yapılan haksızlık için ‘Biz ölüp dirilmeleri geçeli çok oldu, şimdi gülüp geçme kısmındayız’ sözü hafızalara kazınmıştı.

İbrahim Murat Gündüz çok değer verdiği Milli Sporcu Ali Göktürk Benli’ye ‘senden nefret etmeye başlıyorlarsa, bil ki birşeyleri başarmışsındır’ sözleri ile teselli ettikten sonra ‘Bize haksızlık yapanın, sonuçlarına katlanacak kadar da gücü olmalı’ diyerek rakiplerine meydan okumuştu.

Kendisine yapılan haksızlık sonucunda iyice hırslanan milli sporcu Ali Göktürk Benli Türkiye Şampiyonası’nda tekrar karşılaşacağı Ali Kelat isimli sporcuyu mağlup etmek için and içmişti.

Rövanş maçı öncesinde ‘ Tek rakibim dün olduğum kişi. Tek hedefim ise yarın olacağım kişi’ , başarının bedel gerektirdiğini biliyorum ama ‘ canım yanarsa adalet değil intikam isterim’ sözleriyle rakibinden intikam alacağını belirtmişti.

İbrahim Murat gündüz’ün deyimiyle  rakibini Göktürk alfabesi’ni ezberleterek yenen ve Türkiye şampiyonu olan Ali Göktürk Benli için o benim gurururum ifadesini kullanan Gündüz, tüm sporculara hitaben ‘Başarılı olmak için tek arzunuz başarısızlık korkunuzdan daha büyük olmalıdır’ diyerek nasihatta bulundu.


GÖRME ENGELLİ PİYANİSTE 'ÜSTÜN BAŞARI' BELGESİÖnceki Haber

GÖRME ENGELLİ PİYANİSTE 'ÜSTÜN BAŞARI' B...

EVDE KARŞILAŞTI, SOKAKTA ÖLDÜRDÜ !Sonraki Haber

EVDE KARŞILAŞTI, SOKAKTA ÖLDÜRDÜ !

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar