Geçtiğimiz günlerde merkez Seyhan ilçesine bağlı Küçükdikili mahallesinde korsan otoparkçılık yapan bir kişiyle ilgili bir haber gözüme ilişti.
Sürücülerden zorla otopark ücreti tahsil etmeye çalışan İ.H.B. isimli kişi polislerden otopark ücreti alırken yakalandı.
Gazete haberi aynen böyle..
Adana'nın bir çok noktasında, çeşitli nedenlerle boşaltılmış arazilere çöküntü yapılarak korsan otoparkçılığa sahne olan yerler Küçükdikili'den mi ibaret?
Seyhan'ın hemen her yerinde; Tepebağ'da, Mirzaçelebi'de, Kazancılar'ın alt sokaklarında ve daha birçok yerde vatandaşın başına bela olanlar için neden bir türlü harekete geçilmedi/geçilmiyor.
İçlerinden biri ile konuşmuştum, "polislerden bile alıyoruz" demişti. Park parası vermek istemeyen polisler için, "bir şey alırken para ödemiyorlar mı, böyle söyleyince kuzu kuzu veriyorlar" demişti.
Bu arada, otopark mafyası ile ilgili işlem yapma yetkisinde olan kamu kurumunun da Adana Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü olduğunu bu haber vesilesi ile öğrenmiş oldum.
Sahipsiz Adana dediğimizde kimse gocunmasın.. Adana gerçekten sahipsiz.
Havadan para kazanan mafya müsvettelerini görmezden gelerek onlara adeta yol ve geçit veren, vatandaşları da it kopukların elinde oyuncak yapanların ayıbı bu olsa gerek..
Polisimiz var ama, "Adananın Orta Yeri Otopark Mafyası''
Sizce de hayret değil mi?
Orhan ERGEZER
Sessiz Savaşın Yeni Cephesi: Gübre Üzerinden Kurulan Küresel Baskı
Ali DENİZ
Hayat tehlikeli, insanlar güvenilmez, dünya kaotik bir yer
Hüseyin ZORKUN
Yaşamak mı, Beklemek mi?
Özlem ERDOĞAN
Hediye Verme Adabı
Nedim BAYAR
FETÖ’nün Adana Medya Yapılanması ve protokol Listesi
Adana Haber Diyor ki
Adana neden ileri gitmiyor? Mersin, Gaziantep ekonomisi hızla büyürken, bir zamanların sanayi devi Adana neden geriliyor?
ŞİKAYETİNİ BANA ANLAT
Lider Koleji Hakkındaki Şikayetler
Sultan ÇAPAR
Friends Dizisi Üzerine Yorumlayıcı Eleştiri
Memleketin Sesi
Cephe