Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel'in, önümüzdeki yerel seçimlerde gönlünden Sarıçam Belediye Başkanlığının geçtiğini bilmeyen yok.
Başkan Sel, bunu hemen her fırsatta dile getiriyor. Oysa ki Sarıçam Belediyesinin bir başkanı var. Bilal Uludağ!
Görevini de sürdürüyor, bırakmış değil. Üstelik rakip de değiller.. O da Ahmet Sel ile aynı partiden: MHP’li !
Ahmet Sel’i tanırım. Delikanlıdır, yiğittir. Dava arkadaşının koltuğunda gözü olan birisi değildir. Sel’den değil, bu paylaşımı bize gönderinin iyi niyetinden şüphe etmek gerekir. Ancak, Ahmet Sel’in Adana Demirspor paylaşımında Feke’nin yanı sıra, Sarıçamlılar adına yaptığ tebrikin farklı anlamlara yol açtığını, ayrıca aynı parti çatısında olması gereken siyasi etiğe pek de uygun düşmediğini söylemeliyim.
Bu paylaşım Sarıçamlıların iradesini yok saymaktır, Halen o makamda bulunan Bilal Uludağ'ı yetersiz ve çapsız saymakla eş değerdir. Bilmeden böyle bir hata yapılmış olabilir, bilmeyerek diyorum çünkü Ahmet Sel, karıncayı bile incitmekten kaçınan bir insandır.
Dostum, kardeşim Ahmet Sel’in bu yanlıştan geri adım atacağına inanıyorum.
Buket ÇOKAN
Sürpriz Haberler, Yeni Kararlar ve Hayatın Rotasını Değiştiren Gelişmeler
Ali DENİZ
İnsan beyni ve algıda seçicilik
Neslihan KOZ
Talihsiz Adanam
İsmail GÖKTÜRK
Biz Ne Güzel Çocuklardık
Süheyl ÇOBANOĞLU (RUBASAM Başkanı)
Özlem ERDOĞAN
Kronos
Sultan YAŞAT
Hora do Recreio: Irkçılık ve Eşitsizlik Üzerine Bir Belgesel Film
Memleketin Sesi
Bir Tek Işık Saçamıyor.. nedense?