İlk olarak 22yıl önce ağlaya ağlaya annemin telefonunu sildim rehberimden, 11 yıl önce de babamın. En son yengelerim olmak üzere bir bir aramızdan ayrılan ve telefon rehberimden silmek sorunda kaldığım yakın akrabalar oldu ne yazık ki.
Bunun dışında farklı sebeplerden hayatımdan çıkardığım ve telefon rehberimden sildiğim yakın arkadaşlarım da oldu zaman içinde. İnsan aramızdan ayrılanlara üzüldüğü kadar, hayatından çıkardığı arkadaşlarına verdiği emeğe de üzülüyor doğrusu. Hayatımızdan geçen herkesin tarafımıza bir şeyler kattığı gerçeğini de yadsımamak gerekli. Aramızdan ayrılanlar kaybettiklerimiz, hayatımızdan çıkardıklarımız da vazgeçtiklerimiz sonuçta.
Aramızdan tüm yitip gidenler ışıklar içinde uyusunlar. Hayatımızdan çıkardıklarımız için ise; "sevgi yoldaşı olsun herkesin" diyorum.
Orhan ERGEZER
‘Yapay Zeka’ artık hacker mı yetiştiriyor, yoksa devletlerin bilgi tekelini mi yıkıyor?
Ali DENİZ
Öyle bir dönemdeyiz ki ; İki yüzlüler sahte gülüşleriyle hayatımızın ortasında.
Nedim BAYAR
Davet Kültürü Gerçek Dostluğun En Önemi Göstergesidir
Buket ÇOKAN
Sürpriz Haberler, Yeni Kararlar ve Hayatın Rotasını Değiştiren Gelişmeler
Neslihan KOZ
Talihsiz Adanam
İsmail GÖKTÜRK
Biz Ne Güzel Çocuklardık
Süheyl ÇOBANOĞLU (RUBASAM Başkanı)
Özlem ERDOĞAN
Kronos